Over ons


Wij zijn Romy & Simone, de dames van 't Je van het Loket

 

In 2016 hebben wij onze ideeën om voor ons zelf te starten omgezet in daden en hebben we een oude oldtimer caravan, Constructam Coral op de kop getikt. Na een flinke verbouwing hadden we onze eerste "foodtruck" aan het rollen. Vanaf januari 2017 hebben wij  ons met onze unieke en eigenwijze Omeletrollen op festivals op de kaart gezet in foodtruckland. Daarnaast mochten wij  ook op veel privé en bedrijfsevenementen de catering verzorgen met veel meer variatie in gerechten. 

 

Door het grote succes hebben we halverwege 2018 een heuse oldtimer bus kunnen aanschaffen, een Peugeot J7, welke dusdanig is uitgerust dat wij multi inzetbaar zijn geworden.

Met de komst van de 2de foodtruck hebben wij meteen onze naam veranderd van 't Omelet Loket naar 't Je van het Loket.

 

In de zomer van 2021 kwam daar onze Volkswagen T1 Spijlbus bij, waarmee wij ons nog breder kunnen inzetten. De Volkswagen T1 is niet alleen een lust voor het oog. Maar ook heel veelzijdig te gebruiken. Wat vinden jullie van onze Retro Bar, Photo Booth, Trouwvervoer en Promotiebus?

 

Binnen 't  Je van het Loket kunnen we al onze creativiteit, liefde en passie voor goed eten en het hosten van de beste feestjes kwijt.