Recensies & Referenties


Dit vinden mensen van ons;

FANTASTISCHE MIDDAG!

Sabine

 

De dames van 't Je van het Loket hebben tijdens onze familie en vriendendag op kantoor voor 1600 personen eten en drinken verzorgd. Alles was super geregeld en het eten was heel goed. Er was voor ieder wat wils; vlees, vegetarisch, glutenvrij, alles was mogelijk!

Ook de samenwerking voorafgaand aan het evenement is heel prettig verlopen. De dames zijn bij ons langsgeweest om alles door te spreken, waardoor iedereen goed voorbereid was! Ik zou daarom 't Je van het Loket zeker aanraden!

IST WEEKEND SCOUTING NEDERLAND

Wim van Geijtenbeek

 

Tijdens het trainingsweekend voor ruim 300 stafleden van Scouting Nederland was er ook ruimte voor een diner op de zaterdag. Hiervoor hebben we gekozen voor "je van het loket".

We hebben gekozen voor pannenkoeken en een pasta foodtruck. Beide waren uitstekend qua kwaliteit en kwantiteit!. De communicatie voorafgaand aan het event als ook op het event was duidelijk en prettig. Geen verrassingen in negatieve zin, alleen maar lof!. Onze deelnemers hebben genoten van de gerechten. De uitstraling en sfeer van de foodtrucks en haar personeel verhoogde de feestvreugde. Dames bedankt! Graag toe een volgende keer.

all vegetarian

Isabelle WNF    

 

't Je van het Loket mocht voor het Wereld Natuur Fonds het zomerfestival cateren. Alle aangeboden gerechten waren vegetarisch en vielen goed in de smaak bij de festivalgangers. De communicatie met Romy en Simone was altijd vlot en duidelijk. Ze hebben zich ook enorm flexibel opgesteld toen wij op het laatste moment extra gerechten voor extra deelnemers nodig hadden. Mochten we ooit weer foodtrucks nodig hebben dan zullen we zeker terugkomen bij Romy en Simone. Een aanrader!Back to work Breakfast

 Gwenda van der Starre  

 

Binnen de Penitentiaire Inrichting Alphen aan den Rijn zijn de medewerkers op 7 en 9 september onthaald met een heerlijk ontbijt van 't Je van het Loket. Door de dag te starten met een lekker ontbijt wilde de directie van de PI Alphen de medewerkers een plezierig welkom terug na de zomervakantie geven. In samenwerking met 't Je van het Loket is dit een zeer geslaagde actie gebleken!

Bruiloft catering

Janneke Thiel-Schiffer

 

Op onze bohemian festival bruiloft hebben wij de foodtruck van 't Je van het Loket uitgenodigd. De foodtruck en het eten pasten precies in het plaatje!
Het diner was voor 45 personen en ‘s avonds kwamen daar nog 45 mensen bij. Zowel het diner als de hapjes waren ontzettend lekker en gevarieerd! Tijdens en na de bruiloft hebben we nog veel complimenten gehad over het lekkere eten en het toffe concept.

De communicatie verliep heel soepel. We konden altijd bellen en op mails werd snel gereageerd. De meiden zijn hartstikke aardig en meedenkend.

Zowel de foodtruck als de diner tafels waren super mooi en leuk aangekleed. Het pasten helemaal in het plaatje van onze bruiloft.

 

Wij raden't Je van het Loket zeker aan! We hebben genoten van het eten en de sfeer. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

TOp!     

Ferry Bakker

 

Op zeer korte termijn hebben de dames van 'T Je van het Loket' een geslaagde avond kunnen verzorgen voor onze medewerkers. Iedereen was zeer tevreden en ik zou deze foodtruck zeker aanbevelen!FEestelijk buitenontbijt met 24 collega's

Kirsten Walgreen

 

 

Om de lancering van onze nieuwe website (www.dalpha.org) te markeren, besloot Dalpha Real Estate (Laren) geheel in stijl een ontbijt te organiseren voor alle bestuurders en medewerkers. De catering moest in stijl, het moest buiten kunnen én ook nog eens op het laatste moment. De dames van 't Je van het Loket hebben in no time - met een bus in notabene ónze huiskleuren - ons niet teleurgesteld: heerlijk verse smoothies, een keur aan broodjes en fruit met zelfs versgebakken omeletjes erbij. Heerlijk en stijlvol geregeld! Alle 30 waren we helemaal tevreden: jammer dat we erna weer aan de slag moesten ;-).

foto Saffron Pape

Mexicaans tuinfeest

Barbara

 

Voor de 40e verjaardag van mijn man in combinatie met een housewarming hadden we 80 personen familie en vrienden uitgenodigd die we ook graag van eten wilden voorzien. Na een aantal foodtrucks benaderd te hebben kregen we een zeer persoonlijke reactie van de Loket-dames. Zij deden duidelijk hun best om aan te sluiten bij onze wensen, in plaats van een standaard verhaal af te draaien. Ze hebben zich zeer mee-denkend en flexibel opgesteld in het voortraject.

 

Op de dag van het feest was het eten beter dan we hadden durven hopen. Wij gaan graag uit eten en zijn daardoor best verwend qua smaken, maar wat de dames van het Loket neer hebben gezet was gewoon top!

 

 

Het zag er prachtig uit, smaakte verrassend en werd met veel enthousiasme, zonder opdringerig te zijn, door hen gereserveerd. Van harte aanbevolen!

Geweldige Foodtruck

 Willemijn Goetheer 

 

Voor meerdere informatiebijeenkomsten regio Den Haag hebben Romy en Simone de catering verzorgd. Op alle fronten een dikke duim omhoog. Voor vragen kan je ze altijd bereiken, ze zijn altijd op tijd, zijn flexibel en denken mee. Zeker als het even anders loopt (zoals vaak bij openbare bijeenkomsten). Door de sfeervolle uitstraling van hun prachtige foodtruck en zalige catering, wordt het echt een feestje. Eerlijk, servicegericht en altijd met een lach maken deze dames je evenement tot een succes!PErfecte mexicaanse keuken! 

 Roy Borghouts  

 

Ik had het niet verwacht, even na mijn werk snelle maaltijd halen, dit keer Mexicaans bij ‘t je van het loket.

De heerlijke vers bereide maaltijd bracht mij even terug naar de paar keer dat ik in Mexico was: alsof je ergens iets krijgt voorgeschoteld op een marktje bij een klein dorpje ergens in Yucatan! Snel klaar alhoewel eerder ‘slow food’ qua kwaliteit, bereid door de eigenaresse die in is voor een praatje! Heb de daaropvolgende keer gelijk maar voor thuis drie maaltijden mee genomen, goed ingepakt. Succes thuis! Dank, muchos gracias!

FoodTruck uitvaart     

Michiel stokking

 

Super fijne communicatie en heerlijk eten bij de begrafenis van mijn moeder. Klinkt misschien raar maar was een warm bad om tijdens Corona met familie en naasten een drankje en lekker bord met eten te kunnen hebben en omdat het buiten plaatsvind even de restricties te vergeten. Toppers!

De live muziek van los del sol ook zeker een aanrader btw.

FOODTRUCK Bruiloft

 

 

Geboekt voor ons bruiloft diner! Restaurant waardig eten, geweldig wat ze allemaal uit een foodtruck kunnen toveren! In een woord GEWELDIG! presentatie is een plaatje! Zeker een aanrader!We hebben o.a. cateringen verzorgd in opdracht van;