Recensies & Referenties


Dit vinden mensen van ons;


Mexicaans tuinfeest

Barbara

 

Voor de 40e verjaardag van mijn man in combinatie met een housewarming hadden we 80 personen familie en vrienden uitgenodigd die we ook graag van eten wilden voorzien. Na een aantal foodtrucks benaderd te hebben kregen we een zeer persoonlijke reactie van de Loket-dames. Zij deden duidelijk hun best om aan te sluiten bij onze wensen, in plaats van een standaard verhaal af te draaien. Ze hebben zich zeer mee-denkend en flexibel opgesteld in het voortraject.

 

Op de dag van het feest was het eten beter dan we hadden durven hopen. Wij gaan graag uit eten en zijn daardoor best verwend qua smaken, maar wat de dames van het Loket neer hebben gezet was gewoon top!

 

Het zag er prachtig uit, smaakte verrassend en werd met veel enthousiasme, zonder opdringerig te zijn, door hen gereserveerd. Van harte aanbevolen!

 


Bruiloft catering

Janneke Thiel-Schiffer

 

Op onze bohemian festival bruiloft hebben wij de foodtruck van 't Je van het Loket uitgenodigd. De foodtruck en het eten pasten precies in het plaatje!
Het diner was voor 45 personen en ‘s avonds kwamen daar nog 45 mensen bij. Zowel het diner als de hapjes waren ontzettend lekker en gevarieerd! Tijdens en na de bruiloft hebben we nog veel complimenten gehad over het lekkere eten en het toffe concept.

De communicatie verliep heel soepel. We konden altijd bellen en op mails werd snel gereageerd. De meiden zijn hartstikke aardig en meedenkend.

Zowel de foodtruck als de diner tafels waren super mooi en leuk aangekleed. Het pasten helemaal in het plaatje van onze bruiloft.

Wij raden't Je van het Loket zeker aan! We hebben genoten van het eten en de sfeer. Alles was tot in de puntjes verzorgd.


IST Weekend Scouting Nederland

Wim van Geijtenbeek

 

Tijdens het trainingsweekend voor ruim 300 stafleden van Scouting Nederland was er ook ruimte voor een diner op de zaterdag. Hiervoor hebben we gekozen voor "je van het loket".

We hebben gekozen voor pannenkoeken en een pasta foodtruck. Beide waren uitstekend qua kwaliteit en kwantiteit!. De communicatie voorafgaand aan het event als ook op het event was duidelijk en prettig. Geen verrassingen in negatieve zin, alleen maar lof!. Onze deelnemers hebben genoten van de gerechten. De uitstraling en sfeer van de foodtrucks en haar personeel verhoogde de feestvreugde. Dames bedankt! Graag toe een volgende keer.

 


Beautiful truck and great food!

Mannat

 

Romy's foodtruck has a very nice variety of festival food and delicious pancakes!

 


 

Fantastische middag!

Sabine

 

De dames van 't Je van het Loket hebben tijdens onze familie en vriendendag op kantoor voor 1600 personen eten en drinken verzorgd. Alles was super geregeld en het eten was heel goed. Er was voor ieder wat wils; vlees, vegetarisch, glutenvrij, alles was mogelijk!

Ook de samenwerking voorafgaand aan het evenement is heel prettig verlopen. De dames zijn bij ons langsgeweest om alles door te spreken, waardoor iedereen goed voorbereid was! Ik zou daarom 't Je van het Loket zeker aanraden!

 


Geweldig !

Cees

 

Zie je dit loket staan aarzel niet en bestel, heerlijk eten en super leuke presentatie.

 We hebben o.a. cateringen verzorgd in opdracht van en in samenwerking met;